Preloader image
 
832
page-template-default,page,page-id-832,passage-core-1.0.2,passage-theme-ver-2.0.2,,normal,shadow3

Bruidsfotografie

De mooiste dag

Naast portretten en productfotografie heeft KEEK Mix in de afgelopen jaren al heel wat bruidsreportages mogen maken. We fotograferen nooit op de automatische piloot. Wij willen er net als jullie een zo’n mooi mogelijke dag van maken en zullen hier dan ook alles aan doen. Klik op de button om een beeld te krijgen van de bruidsfoto’s die wij maken.

Bruidsreportages
0

Wat bieden we?

  • We fotograferen altijd met twee personen, zodat geen moment gemist wordt. Hier betaal je trouwens niets extra voor.
  • We spreken goed met jullie door wat jullie wensen zijn.
  • We bereiden ons goed voor door als het kan de locaties van tevoren te bezoeken.
  • We hebben de beste apparatuur om de mooiste foto’s te maken.
  • We schieten de foto’s in RAW-formaat. Alle geselecteerde foto’s worden gecorrigeerd op helderheid, contrast, kleur en uitsnede. Een aantal foto’s worden omgezet naar zwart-wit en een aantal omgezet naar zwart-wit met kleuraccenten (indien gewenst).
  • Jullie ontvangen de foto’s in de hoogste jpeg kwaliteit en kunnen zelf nabestellingen doen.
  • Indien gewenst verzorgen we een online fotogallery,  een selectie van de foto’s op de website van KEEK Mix. Je kunt ook kiezen voor een afgeschermde pagina voorzien van wachtwoord. Klik op de button voor voorbeelden van online fotogallery’s.

Online fotogallery

Album

KEEK Mix kan ook jullie album verzorgen, maar doe je dat liever zelf dan is dat ook geen probleem. De bruidsparen waar ik een album voor heb gemaakt, waren enorm enthousiast en ontroerd. Bedenk ook dat er veel tijd in gaat zitten en het zou jammer zijn als je na een jaar nog geen tijd hebt gevonden om je album te maken.
Door mijn ervaring in het grafisch werk maak ik er een mooi album van en laat het drukken bij ProfotoNet. Dit zeer luxe album is van uitmuntende fotokwaliteit, met extra verdikte boekbladen, ambachtelijk ingebonden met vlakliggende pagina’s en je kunt kiezen uit diverse omslagen. Verkrijgbaar in drie maten, 30×30 cm, 35×35 cm en 30×40 cm. Daarnaast kunnen zij er ook nog een mooi zwartleren koffertje bij leveren.
Graag laat ik je mijn demoalbum zien, om een goed beeld te krijgen van mijn werk en de mogelijkheden wat betreft album.

Klik op de button voor voorbeelden van opgemaakte pagina’s uit een aantal albums.

Trouwalbums