Reacties van opdrachtgevers

 

Lees hier enkele reacties van opdrachtgevers:

 

Huisstijl en website Interior Styling by Madeleine

Jolanda, van KEEK Mix,  ken ik al heel wat jaren. Als oud collega wist ik al dat zij haar werk meer dan serieus neemt. Toen ik haar vertelde dat ik een eigen onderneming wilde starten, bood zij direct aan om mijn website te ontwerpen. De samenwerking was als vanouds, Jolanda ging aan de slag en maakte een voorstel voor een huisstijl, website en deed de fotografie. Alles in goed overleg en een snelle terugkoppeling. Verder heeft Jolanda altijd goede ideeën en oplossingen. Jolanda heel hartelijk bedankt, ik ben blij met het eindresultaat en hoop dat we nog vaak kunnen samenwerken!

Madeleine Schuurman

Website Bibliotheekacademie (samenwerking 3 ROC’s)

Keek Mix heeft voor ons een prachtige website gemaakt. Jolanda had goede suggesties en kon goed uitleggen welke mogelijkheden er waren. Ze had heel snel in de gaten wat we nodig hadden, bracht een heldere offerte uit.  Ze heeft de site snel gebouwd en gaf zelfs een ochtend les zodat we nu zelf alles kunnen bijhouden. We zijn heel blij met het resultaat.  Ze is ook nog beschikbaar voor vragen, kortom prima service!

Groet,  Hannie

Flyer

Administratiekantoor
Steenhuis Plus

Fotosessie en opmaak flyer

Ik had met Jolanda een afspraak gemaakt voor het maken van een foto voor een flyer.
Tijdens de fotosessie kwamen we in gesprek over de andere werkzaamheden die zij doet.
Ik had zelf een opzet gemaakt voor een flyer maar tijdens ons gesprek gaf Jolanda hele goede adviezen.
De foto´s zijn mooi geworden en de vormgeving van de flyer heeft zij zeer goed uitgewerkt.

Het is heel plezierig om met Jolanda van Eek samen te werken.

Marian Steenhuis
Administratiekantoor Steenhuis Plus

Werkzaamheden Bamboo-Academy, Op het Balkon en Twistit

Ik werk heel graag samen met Jolanda. Ze is betrokken, snel en komt altijd alle afspraken na. Sterker nog, ze levert altijd eerder en meer dan dat wat ze belooft. Ze denkt actief mee, zelfs over dingen buiten haar opdracht. Jolanda is flexibel en kan goed met veeleisende opdrachtgevers omgaan ;-). En ook nog: het is leuk en gezellig om met Jolanda te werken.

Ik gun jullie Jolanda,

Annemieke

Klik op de foto om naar de website van Bamboo-Academy te gaan.

Website Bibo Jeugdzaken

Ik ben heel tevreden over de website die Jolanda voor mij heeft gemaakt.
Ook de samenwerking verliep heel plezierig. Jolanda luistert goed en blijft voortdurend zoeken naar grafische en technische mogelijkheden om je persoonlijke wensen te realiseren. Ze is heel perfectionistisch en kritisch en daarbij ook nog eens razend snel. Als een deadline niet gehaald wordt, ligt dat nooit aan haar.

Leontine Bibo

 

Klik op de foto om naar de website te gaan.

Bruidsreportage Amanda en David-Jan

Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor de fantastische bruidsreportage die jullie voor ons hebben gemaakt. In een ontspannen sfeer hebben jullie op een professionele wijze deze dag voor ons vastgelegd. Mede dankzij jullie kunnen we deze dag opnieuw beleven door het bekijken van het prachtige album en de leuke dvd.

Groetjes,
David-Jan en Amanda

 

Klik op de foto voor de uitgebreide reportage

Website Breinleiderschap

Jolanda heeft voor mij diverse werkzaamheden gedaan voor mijn website Actief leren in organisaties en de boekenpagina Breinleiderschap. De boekenpagina maar ook inhoudelijke teksten komen van haar hand. Ze is snel, handig en kan diverse werkzaamheden uitvoeren waardoor het altijd in 1 hand blijft. Dat is wel zo prettig als je een klein bedrijf hebt met veel verschillende vragen. Ik vind het fijn dat ze altijd lijkt te begrijpen wat ik bedoel en met voorstellen komt zodat je kunt kiezen.

Groet, Ria

0
Klik op de foto om naar de website te gaan.

Bruidsreportage Maaike en Marco

Het is dat we deze dag maar 1x in ons leven doen, maar bij een volgende bruiloft zouden wij zeker weer voor Keek Mix kiezen. Wat een geweldige dag hebben wij beleefd en zo staat het ook precies vastgelegd. Uit alle foto’s blijkt hoe onze dag verlopen is. Van onze daggasten is ook een veel gehoorde vraag of de fotografen soms vrienden van ons waren, mede omdat het zo lekker ongedwongen was! Het digitaal opgemaakte trouwalbum is zeker een aanrader voor iedereen die graag een mooi aandenken wil aan hun trouwdag.

Jolanda en Ron, bedankt voor het vastleggen van onze trouwdag en wie weet treffen wij elkaar bij een andere gelegenheid nog wel eens. We weten waar we moeten zijn als we een mooie fotoreportage willen hebben.

Heel veel groeten,
Maaike en Marco Tomassen

0
Klik op de foto voor de uitgebreide reportage

Bruidsreportage Judith en Marc

Afgelopen april zijn wij getrouwd. Jolanda en Arjanne hebben de foto’s gemaakt. Naast een professionele houding, was er ook een gezellige ongedwongen sfeer. Wij voelden ons echt op ons gemak. Dit is ook echt aan de foto’s te zien, wat zijn ze prachtig! De fotografen stonden open voor eigen inbreng en gaven ons, als leken, juist tips om de foto’s mooi te laten slagen. Toen wij het boek kregen waren we super blij dat het zo ontzettend mooi is geworden. Vol trots laten wij het resultaat aan iedereen zien. Het is echt heel mooi vormgegeven en het leuke is dat het in dezelfde stijl is als ons trouwkaartje. Het zijn enthousiaste dames met een passie voor fotograferen en dat merk je aan alles. Wij zijn heel blij dat jullie deze dag met ons beleefd hebben en waren echt een aanvulling! Nogmaals ontzettend bedankt dat mede dankzij jullie, deze dag onvergetelijk is geworden en dat we een ontzettend mooie herinnering in de vorm van foto’s en een boek hebben gekregen.

Mark en Judith Boertje

Klik op de foto voor de uitgebreide reportage

Website Vollmaakt

We waren al een tijdje bezig om een website te maken, maar het ontbrak ons aan tijd. Toen hebben we KEEK Mix gevraagd om de website samen te bouwen. Onze samenwerking voor het maken van mijn website en huisstijl heb ik als zeer plezierig en professioneel ervaren. De sfeer is altijd gezellig, ontspannen en de resultaten schitterend en origineel. Jolanda zit vol met ideeën en houdt rekening met de wensen van iemand. KeekMix is veelzijdig, creatief en verstaat haar vak. Door dit alles kan ik KeekMix van harte aanbevelen.

Arjanne Vollmuller

0
Klik op de foto om naar de website te gaan.

45-jarige Trouwreportage (toen en nu)

Wij wilden onze ouders hun huwelijksdag na 45 jaar opnieuw laten beleven. Die belevenis wilden we dan ook herkennen op de foto’s. Dat is meer dan gelukt. Daarnaast zijn er ook foto’s van de kinderen en kleinkinderen gemaakt. KEEK Mix is op alle punten die wij verwachtten van een fotograaf vérder gegaan. De foto’s werden gemaakt in een plezierige en ongedwongen sfeer. Daardoor zijn het leuke, eerlijke en spontane foto’s geworden. Kinderen fotograferen is niet gemakkelijk, maar Jolanda weet ze op hun gemak te stellen en hun eigen ding te laten doen. Het resultaat is er naar. Prachtige, krachtige en spontane foto’s. Het pure van de kinderen straalt van de foto.

Marco van den Bogaerdt

Klik op de foto voor de uitgebreide reportage of hier voor de familiefoto’s.

Bruidsreportage Eveline en Onno

Voor foto’s van onze bruiloft kwamen we bij KEEK Mix uit. De foto’s op hun website spraken ons erg aan en na een persoonlijke kennismaking, kregen zij de opdracht.
Op de dag zelf waren ze er mooi op tijd en maakten veel foto’s. Zonder dat ze direct “in het zicht” waren. Op de foto’s van andere gasten zie je ze praktisch niet.
De foto’s zelf waren speels, scherp en met mooie kleuren. Precies wat wij verwachtten van de foto’s. Een bijkomend groot voordeel is dat we de foto’s op DVD thuis kregen en dus zelf de nabestellingen konden doen wanneer we dat wilden!
Kortom een zeer geslaagde bruiloft waar we dankzij KEEK Mix nog regelmatig naar terug kunnen kijken!

Onno en Eveline

Klik op de foto voor de uitgebreide reportage. 

Bruidsreportage Sanne en Jasper

Ron en Jolanda hebben bij onze bruiloft foto’s gemaakt en hiervan hebben we nooit een seconde spijt gehad. Het belangrijkste: het resultaat! Schitterende foto’s waarvan een aantal erg mooi bewerkt. Maar goed met alleen het resultaat ben je er nog niet, de manier waarop Ron en Jolanda op de dag aanwezig waren, was heel prettig, een ongedwongen sfeer. Afspraken werden nagekomen, de foto’s stonden snel op de website en konden door onze gasten worden bekeken. Nogmaals bedankt voor jullie fijne bijdrage aan onze bruiloft.

Groetjes Jasper en Sanne

0
Klik op de foto voor de uitgebreide reportage.