Websites

 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ga je starten met  een bedrijf en wil je een mooie website of ben je uitgekeken op je huidige website? Dan is KEEK Mix  het bedrijf om jouw (nieuwe) website te bouwen. Ook particulieren die een (privé) website willen, met bijvoorbeeld een login, zodat alleen familie/vrienden de site kunnen bekijken, kunnen natuurlijk bij KEEK Mix terecht.

Alles in huis

Als grafisch vormgever ga ik voor het vormgeven van je website uit van je huisstijl. Mocht je die niet hebben, dan kan ik ook dat voor je regelen. Ook in de technische kanten van websites, als databases, plug-ins en formulieren, heb ik me bekwaamd, maar word ik tevens ter zijde gestaan door een doorgewinterde IT’er. Voor redactionele input, werk ik graag samen met Pen©eek.

WordPress

Je website wordt gebouwd in WordPress, waarbij je kunt kiezen uit een gratis theme (ook wel template) of een te betalen theme (eenmalig). Graag zoeken we mee naar de beste optie, die ook geschikt is voor tablets en smartphones. Het gekozen theme is een eerste uitgangspunt, waaraan indien gewenst nog het nodige kan worden aangepast om het geheel naar jouw zin te maken. Ook zijn er honderden plug-ins waarmee we de functionaliteit van je website kunnen uitbreiden. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, social media, aanmeldformulieren, vindbaarheid (SEO) enz.

Waarom bouwen wij in WordPress?
Omdat dit zeer gebruikersvriendelijk is en wij ernaar streven om je na oplevering zelf het beheer te geven over de website.

0

De zaken op een rijtje:

  1. Wij kunnen de Hosting voor je regelen, waarbij de URL wordt vastgelegd, een database wordt aangelegd en WordPress wordt geïnstalleerd. De hostingkosten zelf zijn niet inbegrepen in ons offertebedrag, omdat het een jaarlijkse contributie betreft.
  2. Bij een bestaande website, maken we een submap aan naast je huidige website waarin we WordPress installeren. Zolang de nieuwe website nog niet af is, blijft de huidige website actief. Daarna zetten we alles om.
  3. Je website voorzien van mooie foto’s? Gemaakt door KEEK Mix, uit het archief van KEEK Mix/De Jong Fotografie of gekocht via bijvoorbeeld Shutterstock.com? KEEK Mix denkt en zoekt graag met je mee. Wil je foto’s uit je eigen collectie gebruiken dan kan KEEK Mix ze in het juiste formaat omzetten.
  4. We denken met je mee over zaken als pagina-indeling en hoeveelheid kliks.
  5. Geven uitleg hoe je zelf je website kunt onderhouden. Denk hierbij aan teksten aanpassen, beeldmateriaal en blogs plaatsen of een nieuwe pagina toevoegen.
  6. Mocht er na de oplevering en uitleg toch nog behoefte zijn aan een onderhoudscontract dan is dat ook mogelijk.

Voorbeelden van websites:

Nieuwsgierig wat KEEK Mix voor jou kan betekenen? Neem dan contact op, dan bespreken we je wensen en maken een passende offerte.