Preloader image
 

Websites

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ga je starten met  een bedrijf en wil je een mooie website of ben je uitgekeken op je huidige website? Dan is KEEK Mix  het bedrijf om jouw (nieuwe) website te bouwen. Ook particulieren die een (privé) website willen, met bijvoorbeeld een login, zodat alleen familie/vrienden de site kunnen bekijken, kunnen natuurlijk bij KEEK Mix terecht.

Alles in huis

Als grafisch vormgever ga ik voor het vormgeven van je website uit van je huisstijl. Mocht je die niet hebben, dan kan ik ook dat voor je regelen. Daarnaast heb ik een technische man die me ondersteunt bij zeer technische vraagstukken. Hij heeft tot nu toe alle vragen/problemen op kunnen lossen.

WordPress

Wij bouwen de website in WordPress, je kunt hierbij kiezen uit een gratis theme (ook wel template) of een theme van rond de 60 euro (eenmalig). Graag zoeken we mee naar het meest geschikte theme, die ook geschikt is voor tablets en smartphones. Je moet dit theme zien als een eerste uitgangspunt, vaak veranderen we nog het nodige om het geheel naar de zin van de opdrachtgever te maken. Ook zijn er honderden plugins waarmee we de functionaliteit van je website kunnen uitbreiden. Denk hierbij aan (automatische) nieuwsbrieven, social media, aanmeldformulieren, vindbaarheid (SEO) enz. Dit zijn over het algemeen gratis te gebruiken plugins.

Waarom bouwen wij in WordPress?
Omdat dit zeer gebruikersvriendelijk is en wij er naar streven om na oplevering de opdrachtgever zelf het beheer te geven over zijn/haar eigen website.

0

De zaken op een rijtje:

  • Hosting regelen (de hostingkosten zelf zitten niet in het offertebedrag, omdat het een jaarlijkse contributie is), waarbij de url wordt vastgelegd, een database wordt aangelegd, en WordPress wordt geïnstalleerd.
  • Bij een bestaande website, maken we een submap aan naast je huidige website waarin we WordPress installeren. Zolang de nieuwe website nog niet af is, blijft de huidige website actief. Daarna zetten we alles om.
  • Je website voorzien van mooie foto’s? Gemaakt door KEEK Mix, uit het archief van KEEK Mix/De Jong Fotografie of gekocht via bijvoorbeeld Istockphoto. KEEK Mix denkt en zoekt graag met je mee.
  • Wil je foto’s uit je eigen collectie gebruiken dan kan KEEK Mix ze in het juiste formaat omzetten.
  • Tips voor pagina-indeling en niet te veel doorkliks.
  • Het opmaken van een nieuwsbrief binnen WordPress in de huisstijl.
  • Uitleg hoe je zelf je website kunt onderhouden, denk hierbij aan teksten aanpassen, blogs plaatsen, een nieuwe pagina toevoegen.
  • Mocht er na de uitleg toch nog behoefte zijn aan een onderhoudscontract dan is dat ook mogelijk.

Voorbeelden van websites:

Nieuwsgierig wat KEEK Mix voor jou kan betekenen? Neem dan contact op, dan bespreken we je wensen en maken een passende offerte.